Co-sponsors

Hieronder vindt u een overzicht van mijn co-sponsors

                                                                                                                                                                                       

TeamCo Shipyard

 

Sinds eind 2005 is TeamCo Shipyard b.v. gevestigd op het voormalige terrein en haven van scheepswerf Verolme direct gelegen aan de Maas. Binnen een korte tijd heeft TeamCo Shipyard b.v. een klinkende naam opgebouwd als casco-nieuwbouwspecialist. Met behulp van gerenommeerde en kundige onderaannemers worden casco's in enkele maanden gebouwd tot compleet uitgeruste, moderne binnenvaart en kleine zeevaart schepen. Kwaliteit en expertise zijn aspecten die tijdens dit proces hoog in het vaandel staan.

 

Kwaliteit
Na een gedegen voorbereiding en engineering staat alles in het teken van een optimale kwaliteit van de bouw. Tijdens de gehele bouw zullen wij u adviseren met technische en economische adviezen.

U kunt rekenen op een betrokken, vakkundig en gemotiveerd team aan boord van uw schip.
Een team van mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun taak en tijdens de bouw ondersteund worden door een professionele projectbegeleiding en engineering.

 

Expertise
Kennis van zaken is tijdens de bouw en vooral in de werkvoorbereiding noodzakelijk. Wij hebben ervaring met vele soorten schepen, technisch gecompliceerde schepen. Enkele voorbeelden:

  • gastankers
  • estuaireschepen
  • passagiersschepen
  • chemicaliëntankers

  • vrachtschepen

  • containerschepen

Deze schepen werden door ons reeds opgeleverd of behoren tot onze orderportefeuille. Van alle zaken die passeren voor en tijdens de bouw van deze schepen bezitten wij de noodzakelijke expertise.

 

Voor meer informatie kijk op www.teamcoshipyard.nl
 

 

Inloggen
josdevos.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!