Supersupporters

Hieronder vindt u mijn supersupporters

                                                                                                                                                                                       

Constructiebedrijf van der Donk

 

Constructiebedrijf van der Donk BV is op gericht in 1989 door Frans en Monique van der Donk. In 2010 is Geert-Jan van Zagten toegetreden in de directie, hij is sinds 1990 werkzaam bij constructiebedrijf van der Donk. Het is de bedoeling dat hij in de toekomst het bedrijf voortzet, zodat al onze klanten gebruik kunnen blijven maken van onze diensten.
 
In de periode vanaf 1989 tot nu is het bedrijf gegroeid naar ca 15 werknemers met een grote gevarieerde klantenkring. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maat producten uit staal, RVS en aluminium. Deze producten worden grotendeels in eigen huis getekend, gefabriceerd en  gemonteerd door onze eigen monteurs.  Als bedrijf onderscheiden wij ons door onze grote materiaal voorraad, hierdoor zijn wij in staat om sneller te reageren dan andere op spoedorders, zoals balken, kokers, buizen en plaat in staal, RVS en Aluminium. 
Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren van producten t.b.v. woningbouw, utiliteitsbouw, machinebouw en industrie zoals trappen, hekwerken, bordessen, spanten, enz. ( zie tabblad projecten). Tevens beschikken wij over het uitgebreidste assortiment  thermisch verzinkte lateien van Nederland  (zie tabblad verzinkte lateien).
Ook zijn wij zeer goed in het uitvoeren van verbouwingen en montagewerkzaamheden en beschikken wij over 3 montagebussen.
 
Wij hopen U van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie kijk op www.donkconstructie.nl

                                                                                                                                                                                           

Financieel adviesbureau Gerrits

 

Om binnen het MKB succesvol te ondernemen wordt veel van u gevraagd. Het opzetten en verder ontwikkelen van een bedrijf vraagt naast ambitie en zakelijk instinct, veel vakkennis en vakmanschap. Dit is echter niet voldoende. Steeds veranderende wet en regelgeving, een goede financiële huishouding, en vele financiële en fiscale verplichtingen zijn belangrijke randverschijnselen die uw succes en winstgevendheid sterk kunnen beïnvloeden.

Maar u wilt zich concentreren op het ondernemen. Doen waar u goed in bent. Daarom schakelt u Financieel Adviesbureau Gerrits in als partner en financieel brein. Wij staan dicht bij u als ondernemer en ondersteunen u bij uw administratieve, bedrijfseconomische, fiscale en managementvraagstukken. Wij kunnen u vele zorgen uit handen nemen en denken proactief met u mee. Wij adviseren hoe u uw bedrijfsresultaat kunt verbeteren, uw financiële risico’s en fiscale verplichtingen kunt beperken en (investerings-) beslissingen verantwoord kunt nemen. Naast onze professionaliteit zijn vertrouwen, afspraak is afspraak, een eerlijke en open communicatie en een no-nonsense benadering de ingrediënten voor een hechte lange termijn relatie. Ons enthousiaste en dynamische team van specialisten en administratieve medewerkers staan hier garant voor. Kijk voor meer informatie op www.gerrits-financieel.nl

 

 

Inloggen
josdevos.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!